Kjønnsnøytral salong

Kjønnsnøytrale priser og behandlinger

Frisørverden AS har endret navnet på alle klippebehandlingene til nøytrale «klipp gr 1», «klipp gr 2» osv fremfor «dameklipp» og «herreklipp»

Hvorfor betaler en dame mer enn en mann hos frisøren? -Jo, av den enkle grunn at dameklipp tar lengre tid og det blir brukt mer produkter, men hva om en dame ønsker en «herreklipp»? Ja, da får hun det, og hun får herreklipp-pris. -der har vi vært rettferdige hele veien, men det ser ikke riktig ut på kvitteringen, hvor det blir stående «herreklipp»
Og i digitaliseringen av bransjen der hvor kundene selv kan bestille time på nett så fremstår behandlingslisten/prislisten svart på hvitt at en dameklipp har en høyere startpris enn en herreklipp, og kunden (kvinnen) selv bestiller gjerne ikke herreklipp. Så dette vil vi nå endres på.

Vi skal prøve så godt vi kan å spesifisere klippegruppene, som du kan lese ved å trykke på "i" (for informasjon) slik at du vet hvilken gruppe din klipp går under. Ikke vær redd for å bestille feil, vi legger inn riktig pris/gruppe for deg før du betaler uansett.
Artikkelbilde - Kjønnsnøytral salong

Flere nyheter